FOURZE GH500 7.1 Gaming headset

SKU: FZ-GH500-001

Buy this
 • 65,00 € EUR
100% SSL Varmennettu

Uunituore ammattilaistason 7.1 premium Hi-Fi surround headset FOURZE GH500 joka ei jätä kylmäksi! Annamme tälle Game Monkey takuun! Toimii muuten kaikilla alustoilla.

Kuuloke headset, joka ensinnäkin istuu päähän kuin päähän todella mukavasti ja joka on valmistettu materiaaleista jotka vaimentavat ulkopuoliset häiriöt lähes olemattomiksi. Yhdistettynä todella korkealaatuisiin 53mm kaiutinelementteihin ja sinulla on kädessäsi yksi oman luokkansa parhaista 7.1 kuulokkeista! Ellei jopa paras.

Tämä headset on plug&play eikä näin vaadi käyttäjältään mitään ylimääräistä. Kytket USB liitännällä kiinni ja DSP äänikortti hoitaa loput. Sinä käytät ja nautit todella puhtaasta äänentoistosta. Myös 3.5mm liitäntä löytyy ja tuplakaapeli-adapteri.

Joustava panta, vahva alumiinirunko ja memory-foam korvakupit takaavat, että tämä kestää ja on mukava päässä pitkiäkin aikoja.

Vielä kun laitamme kirsikaksi kakun päälle aktiivisen vastamelumikrofonin, niin sinulla on kädessäsi melko valmis paketti jossa on kaikki mitä uskomme tarvitsevasi headsetilta.


Tekniset tiedot:

 • Audio 7.1 Surround DSP
 • Johdon säätimet Volyymi, Kuuloke Mute, Mikrofoni Mute
 • Kuuloke-elementti 53mm Neodymium
 • Kaapelin pituus 2.7m
 • Kytkentä USB & 3.5mm
 • Headset taajuus 50Hz-20000Hz
 • Hedset imbedanssi 60 ohm
 • Irroitettava mikrofoni (taivuteltava)
 • Mikrofoni 100Hz-10000Hz
 • Mikrofoni imbedanssi <2200 ohm
 • Mikrofoni herkkyys -42±3dB
 • Yhteensopivuus PC, Mac, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Mobiili, Tablet, 7.1 USB

Game Monkey henkilökunnan testi:

"Saimme käsiimme FOURZE valmistajan 7.1 headsetin. Pakkauksen design oli kutkuttavan houkutteleva, mutta emme varsinaisesti tältä hintaluokalta odottanut kummia. Tämä asia tuli muuttumaan todella nopeasti. Pakkauksesta löytyi headset ja tarvittavat tarvikkeet. USB kiinni tietokoneeseen ja tämä setti oli käyttövalmis. Ulkonäkö ja yleistuntuma headsetissä oli mukavan tyylikäs ja suoraviivainen. Materiaalit tuntuivat laadukkailta ja väänellessä kuuloke ei tuntunut halvalta helposti katkeavalta. Varmasti katkeaa, kun tarpeeksi voimaa käyttää. Johto on sopivan pitkä ja johdon käyttönapit helposti käytettävissä. Kuuloke istui päähän todella hyvin. Ja tarkoitamme TODELLA HYVIN! Kuuloke-elementtien etäisyys korvasta oli otettu hyvin huomioon ja kupit istuvat isompikorvaisellekin käyttäjälle. Ja vaimennus oli todella huippuluokkaa. Oli aika laittaa taajuustestit päälle. Huomasimme nopeasti, että tämä tuote läpäisee kaikki testit puhtain arvosanoin. Basso on jämäkkä eikä särise. Ylä, ala ja keskiäänet toistuvat todella puhtaasti ja selvästi sekä yksityiskohdat äänessä on erotettavissa selkeästi. Elementit tuottavat puhtaan äänen niin hiljaisella kuin kovalla äänentasolla. Vertailussa oli mukana kolme muuta nimekästä alle 100€ headset valmistajaa ja FOURZE vei jokaista 10-0. Mikrofoni nappaa äänet selkeästi, eikä poimi juurikaan taustamelua, niin hiljaa puhuessa kuin kovempaa puhuessa. Game Monkey antaa tälle tuotteelle ehdottoman ostosuosituksen! Alle 100€ 7.1 Headset joka laadultaan vastaan reilusti yli 100€ headsettiä"


Takuu 12kk

Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.