Turtle Beach Recon 70 Gaming Headset

SKU: 75088TBS8010

Buy this
  • 39,90 € EUR
100% SSL Varmennettu

Kevytrakenteiset pelikuulokkeet pelikonsoli- ja pc-pelaamiseen.

Turtle Beach Recon 70 -pelikuulokkeet ovat kevytrakenteiset ja päässä miellyttävät. Ne ovat oivallinen valinta pelaamiseen, olipa kyse pitkäkestoisista yksinpelisessioista tai pikaisista verkkopeliotteluista.
Turtle Beach Recon 70 -pelikuulokkeet on riisuttu kaikesta turhasta ja ylimääräisestä. Sen sijaan niissä on keskitytty laadukkaaseen äänenlaatuun, käyttömukavuuteen ja tarpeellisiin perusominaisuuksiin. 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat ääntä tarkasti ja korvan ympäröivät kuulokekupit on päällystetty helposti puhdistettavalla keinonahalla.
Pelikuulokkeet on varustettu herkällä mikrofonilla, jonka ansiosta puheääni välittyy selkeästi muille pelaajille. Sankamikrofoni mykistää itsensä automaattisesti käännettäessä se pystyasentoon.
Turtle Beach Recon 70 -pelikuulokkeissa on 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä. Sen ansiosta pelikuulokkeet voidaan liittää PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoliohjaimiin, Nintendo Switch -pelikonsoliin tai pc-tietokoneeseen. Pelikuulokkeet ovat myös yhteensopivat useimpien älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa.


Yhteensopivuus: PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch

Liitäntä: 3,5mm AUX

Elementit: 40mm

Mikrofoni: Puomi - nostettava

Väri: Punainen - Musta


Valmistajan takuu 12kk

Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa mahdollisista virheistä.