Arvonnat & Kilpailut

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset sosiaalisen median sekä yleiset arvonnat sekä kipailut, sekä Game Monkeyn järjestämien arvontojen ja kilpailujen yleiset säännöt ja ehdot.

Game Monkey Facebook- ja Instagram-tileillään kilpailuja ja arvontoja. Tällä sivulla kerrotaan Facebookissa ja Instagramissa järjestettävien kilpailujen/arvontojen säännöt. Säännöt ovat voimassa kaikissa aktiviteeteissa ellei toisin mainita.

1. Järjestäjä

Game Monkey Oy, Pornaistentie 2 04130 Sipoo (myöhemmin säännöissä ”järjestäjä”).

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan kilpailujen/arvontojen osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun/arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistujan on täytettävä Facebookin yleiset käyttöehdot.

4. Palkinnot, niiden arvonta ja voittajan kontaktointi

Facebookissa järjestettävien kilpailujen/arvontojen palkinnot määritellään jokaiselle kilpailulle erikseen. Kilpailun voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta heti arvonnan suorittamisen jälkeen Facebookin Viestit -toiminnolla ja/tai kommentoimalla voittajan kommenttia ja/tai aktiviteetista riippuen mahdollisesti tekemällä voittajan valinnasta oman julkaisun ja merkitsemällä voittaja tai voittajat julkaisuun. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot.

Voittaja toimittaa järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten Viestit-toiminnolla tai erikseen sovituissa tilanteissa sähköpostitse tapauskohtaisesti annettuun osoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kahden (2) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, pois lukien palkinnon toimittamiseen vaadittavat tilanteet niissä tapauksissa, joissa palkinto lähetetään muualta, kuten suoraan tuotteen valmistajan varastolta.

Jos kilpailuun tai arvontaan osallistutaan kommentoimalla julkaisua, arvotaan voittaja satunnaisesti kommenttien joukosta. Jos voittaja valitaan esimerkiksi tietystä julkaisusta tykänneiden kesken, valitaan voittaja samalla satunnaisperiaatteella julkaisua kommentoineiden käyttäjien kesken. Kilpailujen/arvontojen alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan kilpailun/arvonnan yhteydessä.

5. Palkintojen toimittaminen

Kilpailujen/arvontojen palkinnot toimitetaan voittajille Postin kautta, tai noutamalla se myymälästä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, esim. Virheellisesti toimitetut osoitteet ym.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Palkinnoille ei myönnetä Game Monkeyn puolesta takuuta, vaan tuotteen tai palvelun takuun myöntää ja hoitaa valmistaja.

8. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Kilpailut/arvonnat eivät ole Facebookin sponsoroimia, organisoimia tai ylläpitämiä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] Osallistumalla kilpailuihin ja arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.